VW Golf IV R32 med næsten 800hk

 

Yep, du læste rigtigt. En VW Golf IV R32 er blevet tunet, så meget at den nu levere næsten 800 hestekræfter under hjelmen ud til alle fire hjul. Det er det tyske tuningsfirma MTE der står bag.

MTE har leveret en meget ombygget version, af Volkswagens allerede hurtige Golf IV R32 – MTE’s version, har hele 790 hestekræfter!

Det er ikke endnu en kamufleret bil fra ræserbanen Nürburgring, som vi bringer her på trods af den ellers meget militæragtige lakering. Det er det nyeste projekt fra det tyske tuningsfirma MTE, der her viser en 790-hestekræfters Golf frem.
Hele maskineriet er lavet med nye helt specielle turbo og intercooler opgraderinger med større indsugningsmanifolder, opgraderet cylindere, smedet stempler, skarpere knaster og en optimeret motorstyring. Takket være disse ændringer, producerer den 3.2-liters V6 motor 2.2 bar i ladetryk, 790 hestekræfter og hele sindsyge 1200Nm!
Bilen kører derefter en quartermile (402 meter) på bare 10.7 sekunder, med en udgangshastighed på 216 km/t.

For at kunne overføre alt den kraft har MTE tilføjet Sach’s dobbelt pladet kobling (også kaldet dobbelt kobling), KW Club Sport undervogn, semi-slick dæk og et bremsesystem med 360mm store skiver og sekshuls Brembo kalibre.

Se det vilde motorrum i galleriet herunder.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!