fbpx

VW bygger muligvis en Polo R

Det er usikkert om der kommer en Polo R version eller om den forbliver en drøm hos de fleste. Forskellige VW folk giver her en forklaring.

VW bygger muligvis en Polo R, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Mens mange nok godt kunne tænke sig en endnu vildere version af VW Polo, eksempelvis en VW Polo R, er der usikkerhed hos VW om man bør lave en eller ej. Når det kommer til VW selv, så er svaret et klart nej. Men alligevel kunne der godt være en lyst og mulighed, da søstermærket Audi allerede har bygget om på basen for VW Polo og Audi A1. Grundfladen hedder PQ25, og i Audis tilfælde har den fået firehjulstræk i den nye A1 med quattro. Derfor ville det være oplagt, at lave en Polo R.

Det engelske bilmagasin Autocar har fået fortalt fra en kilde i Volkswagens R-afdeling:
“Vi har allerede en VW Polo GTi samt en lidt dyrere VW Golf GTi. Da de ikke lægger ret langt fra hinanden, ville det være svært at lave en ny VW Polo R, og prissætte den mellem disse to modeller”, hvilket er et agument de er kommet med tidligere.
Sidste år fik det australske bilsite Drive.com.au afvide følgende, fra en teknikker hos VW:
“Fra den tekniske side af sagen kunne vi helt klart uden problemer lave en VW Polo R, men når det kommer til det finansielle spektrum er det lidt en tvivlsom sag. Det ville være for dyrt at lave, når vi samtidig også har Audi S1”.

Pro-Street.dk var imponeret over den lille VW Polo GTi, da vi i sommers havde muligheden for at komme bag rattet i bilen, så med en VW Polo R kunne det helt sikkert kun blive endnu sjovere! Vi må se tiden an og håbe.

[nggallery id=271]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.