VW afslører nye Golf Cabriolet

Op til Geneve Motor Show 2011 er der kommet mange store og spændene nyheder frem. VW har netop afsløret endnu en. De første officielle billeder er nu at finde. Se den nye model her

VW afslører nye Golf Cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den nye VW Golf Cabriolet kommer med de samme designelementer som den nuværende Golf 6. Den bliver derfor ikke noget vildt design-vidunder. Men VW Golf Cabriolet kommer som et supplement til dem som ikke har brug for en større cabriolet end Golf klassen. Den nye Golf Cabriolet kommer med en stof kaleche der åbner på blot 9,5 sekunder. Denne handling kan forgå med en fart op til 30 km/t, hvorefter systemet stopper.

VW udtaler selv at det bliver en af de mest støjsvage i klassen og med masser af udstyr, som Golf GTI LED lygter, ESP, knæairbag, fuld automatisk kaleche samt mulighed for DSG.

VW Golf Cabriolet kommer i seks forskellige motorvarianter hvor fire af varianterne kommer med DSG. Hertil kommer tre motorvarianter med BlueMotion teknologien.

Det første vi fik i hovedet var at den minder utroligt meget om den nuværende A3 Cabriolet. Det lidt firkantede look samt detaljer som alu lister, der er placeret præcis som A3 Cabriolet.

VW Golf Cabriolet kommer i løbet af sommeren 2011 og får en startpris på 23.625,- euro inden dansk afgift og moms.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!