Volvo optager reklamefilm i Ørestad

Den nye Volvo S60 og V60, blev spottet under reklamefilm i Ørestad på Amager

Vi har modtaget læserbilleder af den nye Volvo S60 og V60 (Sedan og Stationcar), som var i gang med at lave optagelser til en reklamefilm i Ørestad på Amager. Bilerne, der normalt ses i den velkendte blå Polestar lakering, var henholdsvis hvid og sort. Foran kørte en ligende Polestar version, pakket ind i matsort folie med et påmonteret kæmpe stort kameraudstyr på taget.

Volvo Polestar er for Volvo, som AMG er for Mercedes-Benz. Det er opgraderede versioner af de normale gadebiler.

Fås med 362 hestekræfter
I denne version kommer den med en 2,0-liters Drive-E turboladet række-fire benzin motor med både turbo og kompressor, som 362 hestekræfter og 470 Nm. Gennem en 8-trins automatgearkasse, sender det bilen fra 0-100 km/t på blot 4.5 sekunder!

Volvo S60/V60 Polestar kommer normalt i den lyseblå farve, men denne årgang kan også fås hvid, sølv og sort. Med bilen får du et sæt store 20″ fælge med Michelin Pilot Super Sport dæk, og store ventilerede Brembo bremser.

Vi glæder os til at se de færdige optagelser. I mellemtiden kan du se billederne her!

[nggallery id=665]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!