fbpx

Volvo optager reklamefilm i Ørestad

Den nye Volvo S60 og V60, blev spottet under reklamefilm i Ørestad på Amager

Vi har modtaget læserbilleder af den nye Volvo S60 og V60 (Sedan og Stationcar), som var i gang med at lave optagelser til en reklamefilm i Ørestad på Amager. Bilerne, der normalt ses i den velkendte blå Polestar lakering, var henholdsvis hvid og sort. Foran kørte en ligende Polestar version, pakket ind i matsort folie med et påmonteret kæmpe stort kameraudstyr på taget.

Volvo Polestar er for Volvo, som AMG er for Mercedes-Benz. Det er opgraderede versioner af de normale gadebiler.

Fås med 362 hestekræfter
I denne version kommer den med en 2,0-liters Drive-E turboladet række-fire benzin motor med både turbo og kompressor, som 362 hestekræfter og 470 Nm. Gennem en 8-trins automatgearkasse, sender det bilen fra 0-100 km/t på blot 4.5 sekunder!

Volvo S60/V60 Polestar kommer normalt i den lyseblå farve, men denne årgang kan også fås hvid, sølv og sort. Med bilen får du et sæt store 20″ fælge med Michelin Pilot Super Sport dæk, og store ventilerede Brembo bremser.

Vi glæder os til at se de færdige optagelser. I mellemtiden kan du se billederne her!

[nggallery id=665]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.