Volkswagen tilbyder sikring af navigationssystemer

Så er Volkswagen klar med et tilbud til deres kunder, hvor deres navigationssystemer kan blive sikret. Det sker ved en stor metalplade der monteres og afmonteres via en nøgle

Volkswagen tilbyder sikring af navigationssystemer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

VW er nu klar med en løsning, der skal gøre det sværre for navigations tyve at bryde ind og tage navigationssystemet ud af bilerne. Det sker ved at man monterer en metalplade uden på systemet, og tager den af og på med en nøgle. Systemet kaldes RNS Navi Lock og fås for 216 euro til modellerne VW Golf, VW Passat og  VW Passat CC. Det er typisk navigationssystemerne RNS 310 og 510 der bliver stjålet.

Prisen kan måske synes at være ret høj, men kontra prisen for en ny rude og et helt nyt navi-anlæg og hvad der ellers måtte være smadret under indbrudet, er det billigt nok. Om systemet fås til danske kunder endnu vides ikke fra vores side.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!