fbpx

Vmax Tour 2010 Summer Edition “Silkeborg”

Vmax drengene er på deres årlige tur rundt i Danmark, for at se hvordan landet lægger og hvad folk roder med for tiden. Vi er med igen. Sidst vi var med var da Vmax var på deres forårs tour, Vmax Tour “Lemvig”.

Vmax’s tur denne gang vil gå gennem disse byer: Hirtshals, Silkeborg, Malmø & Nakskov. Og grin ikke af at der står Malmø – Det har jo været dansk engang, og i dag bor der en del danskere.
Vi var med på deres Tour, da de i tirsdags ramte Silkeborg. Stedet var hos Bilernes Hus & Bil-Ting.

Efter Vmax’s plan skulle det starte kl.17.00. Men som altid kommer folk jo gerne før. Efter en god times tid var pladsen fyldt! Så de kære gæster måtte søge til andre steder for at parkere. Smukt at se på en tirsdag aften, hvor vejret også var med os.

Der var alt hvad der skal være til sådan et træf. Bil, pølsevogn, høj musik og selvfølgelig nogle fyre der havde været så venlige at tage deres kærester med. We Like!
Og så duftede der af dækrøg i ny og næ. Så har man hvis ikke glemt noget vel?

Vi siger “thumbs up” for denne aften, hvor der var glade mennsker over alt fra lidt i fem til engang over kl.21.00 over alt. Det er skønt at se vi i Danmark kan finde noget at mødes om – Og så gøre det ordenligt.
Fakta:
Event: Vmax Tour 2010 Summer Edition
Hjemmeside: www.Vmax.dk

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.