Virkelighedens crashtest

De forskellige bilproducenter bruger mange penge på at sikre bilerne, så de kan klare de fleste uheld. De kan dog ikke altid vide hvilke ekstreme uheld bilerne kan medvirke i.

Virkelighedens crashtest, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I sidste uge kunne man se endnu en video på Youtube, hvor en tunet Lamborghini Gallardo kørte af banen med ca. 160 km/t. Det kunne dog have været endnu værre, da han lige inde ulykken havde kørt godt 235 MPH, hvilket svarer til ca. 378 km/t.

Der er nu gået en uge og næste video med endnu et voldsomt uheld er nu at finde på internettet. Denne gang fra DTM hvor Alexandre Premat smadre sin Audi på samme måde, som Richard Holt smadrede hans Gallardo.

Begge kørere var dog i stand til at kunne gå væk fra bilerne uden alt for mange skrammer. Alexandre Premat måtte en tur forbi hospitalet for at få lavet nogle tests, men lægerne kunne hurtigt konstatere at han var sluppet meget heldigt fra uheldet. Det samme galt Richard Holt, som også kunne gå væk fra den ukendelige Gallardo.  

Du kan se begge uheld nedenfor, som beviser at tiden og pengene der bliver brugt på at udvikle bilerne idag, er brugt godt. 

 

Video lånt af MT89Motorsport2

Video lånt af GARY JAVO

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!