fbpx

Vind penge på Formel 1 2018

Formel 1 sæsonen er heldigvis i gang igen efter en længere pause

####

Kevin Magnussen har klaret det formidabelt i Haas bilen, der virkelig har vist sig at være blandt en af topræserne i denne sæson.

Selvom der var mekaniske problemer i forbindelse med et pit-stop i det første løb, så kørte Kevin Magnussen sig ind på en flot 5. plads i Bahrain løbet. Fortsætter sæsonen sådan for danskeren, så kan det meget vel blive til en podieplads eller flere.

I denne artikel har vi kastet et blik på Formel 1 sæsonen 2018, og hvilke muligheder der er for at vinde penge på sæsonen. Der er nemlig masser af oddsmuligheder. Både under hvert enkelt Grand Prix, hvor du via denne side kan finde masser af live betting. Vi har også taget et kig på kørernes mesterskab og konstruktørernes ditto.

Hvem vinder kørernes mesterskab?

Den mest prestigefyldte titel ligger naturligvis i kørernes mesterskab, og det er det, som vi Formel 1 fans går mest op i. Lewis Hamilton vandt forrige sæson, efter at Rosberg trak stikket efter sin triumf i 2016.

LÆS OGSÅ:
*NYE BILLEDER* Jaguar F-Pace prototype på Østerbro - Hvad laver den her?

Selvom Hamilton endnu har sin første Grand Prix sejr til gode i denne sæson, så er det fortsat ham, som bookmakerne vurderer har størst sandsynlighed for at vinde kørernes mesterskab.

Lewis Hamilton giver i øjeblikket odds 1.61 gange indsatsen igen, mens Sebastian Vettel der pt. fører, giver indsatsen 3.00 gange igen.

Hamilton og Vettel er de to helt store navne i Formel 1, og bookmakerne har svært ved at se andre, der kan true dem i deres kamp om mesterskabet. Den der kommer tættest på, er Lewis Hamiltons holdkammerat Valtteri Bottas. Finnen giver odds 15.00 gange igen,

De tre efterfølgende er alle placeret med samme odds. Du kan derfor få odds 34.00 på Max Verstappen, Daniel Ricciardo og Kimi Raikkonen.

Foto: Pixabay, https://pixabay.com/en/ferrari-formula-1-fernand-alonso-f1-490617/

Hvem vinder konstruktørernes mesterskab?

Den anden titel der kan vindes i Formel 1, er konstruktørerne der kæmper mod hinanden. Her tager man de samlede point fra begge kørere på holdet, og lægger dem sammen.

Når sæsonen så er forbi, vil det team der har fået flest point vinde konstruktørernes mesterskab.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Copenhagen Racing Festival 2012

De sidste mange år har det været Mercedes, der har stået for denne titel, men de kan altså blive vælet af pinden i år. Ferrari ser rigtig stærke ud, og det er da også dem, som bookmakerene vurderer til at være største udfordre til konstruktør titlen.

Ferrari giver odds 3.50 gange indsatsen igen, hvis de ender med at vinder konstruktør mesterskabet, mens der fortsat er størst tiltro til Mercedes. En Mercedes sejr står i øjeblikket i odds 1.36 gange igen.

Begge Red Bull biler udgik i forrige løb, og med Max Verstappen bag rettet, forventes det, at der kommer en hel del flere løb, hvor den unge hollænder ikke gennemfører løbet.

Derfor er oddsene også høje på Red Bull, hvis de skulle ende med at vinde konstruktørernes mesterskab. I øjeblikket kan man få odds 10.00 på en Red Bull sejr, hvilket i vores øjne faktisk er alt for lidt.

Det ligner dermed endnu en kamp mellem Mercedes og Ferrari, som vi her på redaktionen tror Ferrari ender med at tage.

LÆS OGSÅ:
Racerserien Super GT Danmark kommer til CHGP 2019
[nggallery id=780]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.