fbpx

VIND: Nissan Juke Nismo i 14 dage!

Skal det være dig som løber afsted, med en Nissan Juke Nismo i 14 dage?

Nissan er i gang med en stor konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde denne hurtige SUV i 14 dage. Og sammen med Jonas Schmidt, har de produceret nedenstående vejr-video.

 

Følg os på Facebook – Så er du altid opdateret

 

Under hjelmen på Juke Nismo lægger en 1,6-liters DIG-T motor med 200 hestekræfter. Normalt yder den 190. Karrosseriet er gjort stivere samt undervognen er strammet op for at give Juke Nismo en mere sporty oplevelse.

Nissan Juke Nismo kommer med 18″ fælge som standard, og introduceres i Danmark til April 2013. Prisen for Juke Nismo med to-hjulstræk bliver 328.990 kroner, mens den fås med firehjulstræk for 385.990 kroner.

 

LÆS OGSÅ: Historien om Nissan GT-R

 

0-100 km/t klares på 7,8 sekunder med to-hjulstræk og 8,2 sekunder med firehjulstræk. Topfarten er henholdsvis 215 og 200 km/t.

Skynd dig at se videoen og stem, så kan det være at DU løber afsted med en Juke Nismo i 14 dage!

[nggallery id=517]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.