fbpx

VIND: Billetter til Fast and Furious Car Show 2011

Der er forår i luften, og det gør os glade. Bilerne kommer ud af garagerne, pigerne får mindre tøj på og temperaturen bliver markant bedre. Men ud over det, udlodder vi 4 VIP billetter til det store bilshow, Fast and Furious Car Show 2011 – skal du med til showet gratis? Så læs mere her!

VIND: Billetter til Fast and Furious Car Show 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Pro-Street.dk lancerer en konkurrence i samarbejde med Streetfire.dk. Du har nu mulighed for at vinde VIP billetter til det store bilshow, Fast and Furious Car Show 2011. Vi udlodder 1×4 VIP-billetter.

For femte år i træk åbner Streetfire dørene til Danmarks største, vildeste og mest ekstreme bilshow. Fast and Furious Car Show i Fredericia. Det sker den 29 april – 1 maj 2011.
Fast and Furious Car Show er Danmarks største inde- og udendørs bil show, hvor publikum kan opleve alt det fedeste indenfor bil og motorsports verdenen på et og samme sted.

Fredericia Messecenter er stedet hvor messen afholdes og alle 28.000 kvadratmeter indendørs areal, fyldes med de vildeste ombyggede biler fra Danmark og udlandet, bikes, et hav af udstillere med spændende tilbud til de over 20.000 besøgende. Der er udstillere inden for områderne: Racer biler, amerikaner biler, styling og tuning, sportsfiltre og udstødninger, solfilm, car wrapping, læderkabiner, rejser – Formel 1, Le Mans etc, mobiltelefoner og tilbehør, fælge og dæk, bilstereo, biltilbehør, olie og smøre midler, forsikring, finansiering, bilpleje, navigation, multimedie, benzin selskaber, bilalarmer og meget mere. Som noget nyt er de danske bilimportøre hoppet med på vognen, så du i år også kan se en masse nye sportsbiler på messen. Blandt andet kommer Audi med deres R8.
Udendørs på det køretekniske anlæg, bliver der traditionen tro afholdt drifting og lavet stunt shows hele weekenden.

Betingelser
For at deltage i vores konkurrence om billetterne til showet, kræver vi lidt indsats fra dig. Men det er nemt. Det forudsætter at du har en bruger på Facebook (men hvem har ikke det efterhånden).

På vores Facebook side har vi oprettet en begivenhed, som er hér du skal deltage, hvis du vil være med i konkurrencen. Det gøres nemt ved at klikke på Deltag i toppen.
Når du har valgt at deltage, får du mulighed for at invitere dine venner til begivenheden. Det gøres øverst, til venstre. Her skal du invitere alle dem du mener kunne have interesse i denne begivenhed. Efterfølgende skal du skrive på begivenhedens væg, hvor mange du har inviteret. Derudover skal du “Synes godt om/Like” Facebook siden.

Konkurrencen løber indtil den 22 april – en uge før showets start. Så skynd dig! Vi udvælger nogle heldige vindere fra listen over dem, som har skrevet hvor mange de har inviteret og som samtidig er på vores Facebook side. Derefter sender vi en billet til vinderne! Så skynd dig ind på vores Facebook side og tilmeld dig konkurrencen, og inviter dine venner og spred nyheden ud til alle du kender! Billetterne gælder til en af dagene, så du bestemmer selv om du vil komme fredag, lørdag eller søndag.

Deltag i konkurrencen her.

Hvis du vil se mere om showet og en masse andet, så kig forbi den officielle hjemmeside, , hvor du finder billeder, læsestof, videoklip og meget mere.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og Pro-Street.dk crewet samt familie hertil kan ikke deltage.

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.
VIND: Billetter til Fast and Furious Car Show 2011, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.