Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Hvad er de vigtigste accessoires som bilejer?

De første tanker leder en hen på solbriller og stilrent tøj. Men et herreur er et absolut must som bilejer

Armbåndsuret blev opfundet i det 19. århundrede, nøjagtigt som bilen. Mange af de klassiske high-end mekaniske ure er et stykke imponerende ingeniør kunst. Allerede her kan der etableres et bånd mellem bil og ur.

Mange bilentusiaster bruger urimelige mængder af tid på at finde den helt rigtige bil til dem. En bil der er forenelig med den stil man som bilejer, gerne vil repræsentere, når man sætter sig bag rattet. For at fuldende denne perfektionisme skal der selvfølgelig være styr på alle facetterne i en mands stil.

Når der køres bil ledes blikket oftest mod hænderne; de styrer rattet, gearene, musikken og mere eller mindre alle bilens funktioner. Derfor nytter det ikke noget med et kedeligt og bart håndled bag rettet på den perfekte bil.

Omvendt nytter det ikke noget at allokere budgettet fra bilen til uret, fordi at mange high end ure starter fra 50.000 kr. og op til flere millioner af kroner. Som bilentusiast, kan 100.000 betyde forskellen mellem en BMW 330i og 340i og vi har derfor fundet frem til Ditur som har stilrene og moderne ure til fremragende priser, hvor både bilen og imaget kan iscenesættes, uden at det vil påvirke det samlede budget.

Ditur er Danmarks stører forhandler af relativt billige herreure.

Vi vil gerne fremhæve uret på billedet ovenfor MVMT, de har flere gange promoveret deres ure med fede biler, og vi må sige – det ser super fedt ud sammen. Det sorte look i kombination med et sort læderrat, det er ikke dumt. Se dem her.

Til sidst anbefales det at få styr på opbevaringen af ure, at smide uret på natbordet ingen sengetid er ikke optimalt. Der har DitUr.dk igen et flot udvalg af urbokse.

Køb dit næste ur her.

[nggallery id=750]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.