fbpx

VIDEO: Webber er stadig sur på Vettel

Aldrig før har der været en så mærkelig stemning efter et løb.

[youtube]VSxvFmD76Qs[/youtube]

Dem der så weekendens formel 1-løb i tv’et, husker også den mærkelige stemning efter løbet, som spillede en stor rolle.

Hamilton stod med et tvært ansigt på 3. pladsen, fordi han mener at Nico Rosberg burde have stået der i stedet. Mange vil spørge sig selv om han ikke bare ville være glad for at få en podieplads. Men nej, han var sur på den teamordre som de (Hamilton & Rosberg, red.) havde fået. – Rosberg fik beskeden om at han hele tiden skulle holde sig bag Hamilton fordi Hamilton er holdets førstekører.
Selvom Hamilton i sin kontrakt skrev, at han vil være ligestillet med Rosberg på nuværende team. Han vil altså ikke sættes over Rosberg, da det hele i bund og grund handler om køreegenskaber, og ikke taktik.

Gå ind og like vores Facebook-side her, så er du altid opdateret!

Webber og Vettel har også været i totterne på hinanden. Eksperter er meget uenige i om det Vettel gjorde var i orden, eller ikke. Han valgte at overøre en teamordre, der lød på at de bare skulle få bilerne sikkert hjem nu, og sejren var hjemme. Webber adlød ordren, mens Vettel valgte at det kunne han da køre hjem alligevel, hvorefter han så valgte at overhale Webber.

Se episoden nederst i artiklen, og hvordan Webber reagerede efter løbet.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.