fbpx

Video: Volvo og Van Damme hitter mere end Ken Block

Volvo og Jean-Claude Van Damme er pt. en større succes end Ken Block og Gymkhana

Det er måske ikke helt fair at sammenligne en lastbil reklame fra Volvo Trucks med en video fra Ken Block’s univers, men selv om Ken Block’s Gymkhana 6 kom online allerede den 11. november 2013 så har Volvo Trucks allerede fået flere hits med deres seneste video. Dags dato er Ken Block’s Gymkhana 6 på ca. 10,5 mio. views mens Volvo Trucks og Jean-Claude Van Damme allerede er på ca. 15 mio. views. Volvo Trucks lagde videoen online den 13. november 2013.

 

Videoen fra Volvo Trucks har allerede fået en del kommentar med på vejen omkring ægtheden af videoen. Volvo Trucks har dog allerede været ude og fortælle at videoen var optaget i første forsøg og at den er 100% ægte. Video instruktør Andreas Nilsson siger: “but we had him rigged so that if he would fall off he wouldn’t die obviously. We didn’t want to be responsible for killing the Muscles from Brussels.”

 

Klik her og se Gymkhana 6 med Ken Block

 

 

Se videoen der fortæller lidt om Volvo Trucks reklamen med Jean-Claude Van Damme.

https://www.youtube.com/watch?v=Yatg89gi0nM

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.