fbpx

Video: Sommer i London = Supercar-Heaven 2011!

Så er det atter sommer igen, og Londons gader er præget af superbiler fra hele verden. Bilerne kommer primært fra de arabiske lande, hvor ejerne tager til London i sommerhalvåret, for at slippe for varmen der hersker i syden.

Video: Sommer i London = Supercar-Heaven 2011!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

De arabiske drenge er tilbage i London, for at vise alle deres nyeste superbiler frem. Gaderne i London er fulde af superbiler, der spænder med alt fra de nyeste Ferrari’er til de hurtigste Bugatti’er og en helt masse andet. Rundt om i gaderne giver de den gas, til fuld fornøjelse for alle de bilglade fodgængere, der under deres shoppingture får sig en fed oplevelse med hjem i bagagen. Dog er politiet ikke så glade for dem, og har derfor sat poster op rundt op i byen, for at give de arabiske drenge bøder for deres hurtige kørsel i byområderne, mens beboerne plages af høje motorlyde næsten hele døgnet rundt. Du kan også vælge at se videoklip fra sidste sommer, her.

Men hvad gør det, når man er stor fan af superbiler og man elsker de lyde? Vi kan ihvertfald nøjes med selv at kontrollere hvornår vi vil se og høre disse biler, ved at se nogle af følgende klip nedenunder.
For at se mange flere klip, så tag lige et kig forbi Munch997’s YouTube kanal, som er fuld af fede videoklips direkte fra Londons gader! Vi har samlet lidt af de mange videoer, her:

[youtube]dkktABUCEDA[/youtube]

 [youtube]uefbejJB3B4[/youtube]

[youtube]c0NtDF-7rf4[/youtube]

[youtube]bgXYezJSCxg[/youtube]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!