Video: Mercedes-Benz SLS AMG GT3

Mercedes-Benz har udgivet en 10 minutter lang video på Youtube, med den super frække Mercedes-Benz SLS AMG GT3.

Den er sat til at deltage i konkurrencen næste år, og nogle af de massive ændringer fra original versionen af Mercedes-Benz SLS AMG, bliver en ny front med en helt ny forklap, kulfiber underlæbe, en massiv diffuser bagpå samt en enorm hækvinge. Bremsesystemet har også fået en stor tur fra AMG-fabrikken, og gearkassen er blevet til en seks-trins racing gearkasse. Et bur har fundet vej til kabinen samt et rat med knapper til pit radioen og forlygterne mm., samt der er en plads hvor der kan stå noget at drikke, under løbene.

Under hjelmen på bilen er der kræfter fra den store 6.3-liters V8-motor som er “visuelt identisk” med motoren i den oprindelige gadeversion. AMG har givet nogle informationer der blandt andet byder på at GT3 versionen kan spurte til 100 på bare 3.7 sekunder (0.2 sekunder hurtigere end gadeversionen) og har en topfart på 300 km/t.

Skulle du have penge nok, kan Mercedes-Benz SLS AMG GT3 bestilles fra efteråret 2010, med en leveringsramme inden 2011 sæsonens start.

[nggallery id=129]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!