fbpx

Video: Krise på Nürburgring

Vi har tidligere skrevet om at Sabine Schmitz beder om hjælp, nu hvor “Ringen” er i fare for at lukke helt ned. Nu viser to tyske tv stationer indslag om, hvordan det hele er endt sådan her.

Video: Krise på Nürburgring, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det har tidligere været fortalt, at Sabine Schmitz råber om hjælp, for at undgå at den verdenskendte racerbane Nürburgring skal lukke.
De følgende to videoklip lavet af tysk tv, går bag om den kritiske situation der stadigvæk hersker på Nürburgring. En af videoerne indeholder blandt andet interview med selveste Sabine Schmitz, som er kendt for at være chauffør på den velkendte BMW M5 “Ring Taxi”.

Det andet videoklip viser en tyske dokumentar omkring den financielle katastrofe. Personerne bag disse uploads har gjort det muligt for alle der ikke forstår tysk men kan læse engelsk, at se disse klip, da de har sat undertekster på.

Når du har set disse klip, så se mere på SaveTheRing.org og bidrag med din støtte på deres Facebook side.
Se mange flere af vores artikler om Nürburgring her.

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.