fbpx

Video: How to build the Ferrari 458 Italia

Ferrari har valgt at udgive en række videoklip, der viser produktionen af den super fede Ferrari 458 Italia. Se med her.

Video: How to build the Ferrari 458 Italia, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis du altid har drømt om at komme med bagom en produktion af en superbil, så har Ferrari valgt at gøre det muligt for dig. En række videoklip viser produktionen af den super fede Ferrari 458 Italia, hvor du kommer med helt tæt på – og endda med undertekster (De snakker jo italiensk)!

Motor
Vi starter med opbygningen af det vigtigste på bilen – nemlig motoren.
I videoen får du rigtig forståelsen af hvad det vil sige, at noget er håndbygget. Det er optaget i Ferraris egen fabrik i byen Maranello i Italien, hvor de ansatte blandt andet bære handsker. Under hjelmen puttes en stor 4.5-liters V8-motor med 570 hestekræfter og 540 Nm, sammen med en dobbeltkoblingsgearkasse på 7 trin.

[youtube]F4uSn-0Qfjg[/youtube]

Rammen og lakering
Den næste video viser hvordan rammen på bilen bliver bygget. Videoen er optaget samme sted og viser fortæller blandt andet om de mange sikkerhedstjek, som de ansatte tjekker op på, før det hele går i gang.
Når det hele er færdigt, bliver det sendt videre til lakeringsafdelingen, hvor bilen får omkring 5 kilo maling!

Begge videoer kan ses nedenunder, og er på italiensk. Men som med den anden video, er de undertekstet på engelsk.

[youtube]Dy05fsCwHbE[/youtube]

[youtube]HeJbcYvg2qs[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.