fbpx

Video: Her er den nye 2014 Honda Civic Tourer

Honda har udgivet en video, med den næste Honda Civic Tourer – altså en med plads til vovse, og alle indkøbsposerne!

[youtube]6NxKlvwnhDo[/youtube]

Honda har udgivet de første billeder og en video med den nye 2014 udgave af Honda Civic Tourer. Bilen kommer til salg næste år.

Honda Civic Tourer får premiere på Frankfurt Motor Show, og er før blevet vist frem som et ‘concept’ med næsten samme design.

 

Fronten bliver identisk med den nuværende hatchback udgave, og det samme gælder for skærmene. Bagtil bibeholder den sine brede hofter, mens den helt bagerst får baglygter som går hele vejen hen over bagenden i et matchende design til bilens udseende.

Kabinen er den samme som den vi kender, og det vigtigste på den som er bagagerummet, er blevet hele 1668 liter stort. Den nyligt lancerede Toyota Auris Touring, har et bagagerum på 1658 liter til sammenligning.

 

Under motorhjelmen kommer den med to udgaver. De helt nøjagtige specifikationer er ikke udgivet endnu, men den ene variant, den 1,6-liters i-DTEC, vil have omkring 120 hestekræfter og 300 Nm mens den 1.8-liters i-VTEC får omkring 142 hestekræfter og 174 Nm.

2014 Honda Civic Tourer bliver bygget i England og salget i Europa er sat til at begynde i starten af næste år. Danske priser er ukendte.

 

[nggallery id=529]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.