Video: Ferrari 458 Challenge fanget på vejen!

En Ferrari 458 Challenge er fanget, kørende på vejene i den italienske by Maranello. Hør den fantastiske lyd fra den brutale V8 maskine!

Video: Ferrari 458 Challenge fanget på vejen!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Her er en video med en Ferrari 458 Challenge, fanget af fyren Marchettino, der sammen med en ven følger bilen rundt på vejene i den italienske by Maranello. En ret unik fangst, da bilen ikke er “street-legal”. Mens den brutale V8 maskine passerer de parkerede biler, går alarmerne i gang. Efterfølgende i videoen ses bilen i færd med at blive testet på Ferrari’s egen racerbane, Pista di Fiorano. Her laver den omgangstider på 1 minut og 16.5 sekunder.

Den vilde 458 Challenge er bygget på 458 Italia. Under hjelmen lægger en 4499cc V8-motor der laver 570 hestekræfter og 540 Nm. En modificeret dual-koblingsgearboks med F1-Trac (traction kontrol) for våde og tøre omstændigheder, sikre det en yderst vild opstart når bilen får pedalen.

Ferrari 458 Challenge har samtidig en racer undervogn i solid aluminium, hårdere støddæmpere, de samme Brembo CCM2 bremser der findes på 599XX samt 19-tommer fælge med Pirelli dæk uden på. Vægten på 458 Challenge er reduceret betydeligt, ved tyndere paneler, kulfiber dele og Lexan vinduer rundt om i bilen.

Se videoen og hør den fantastiske lyd her:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!