fbpx

Video: Bugatti Veyron under produktionen

Kom med tæt på, når National Geographic Channel går tæt på skabelsen af den berømte superbil, Bugatti Veyron – en af verdens dyreste biler.

Video: Bugatti Veyron under produktionen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

National Geographic Channel har lavet denne dokumentar, som er blevet uploadet til Youtube. De går tæt på skabelsen af superbilen Bugatti Veyron, som er en af verdens dyreste biler. Med en motor på hele 1001 hestekræfter og en topfart på over 400 km/t, er bilen en af de mest spektakulære der findes.

I disse fire videoer, følger du produktionen af superbilen. Første del giver dig en stor baggrundsviden og historie om selve Veyron samt skabelsen af den store W16-motor. Anden del dækker gearkassen, bremserne og vingen. Tredje del fortæller dig om resten af vingen, benzintanken, dækkene og lidt af samlingen af bilen. Sidste del viser den sidste samlingen, test på vejen og en slutning. Her er film nok til de næste 40 minutter – i HD kvalitet!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.