fbpx

Video: BMW M5 F10 i aktion!

Så kom der en video online, af den nye BMW M5 F10 hvor den bliver vist frem på en bane. Videoen er officiel og kommer i kølvandet på offentliggørelsen af billederne.

Video: BMW M5 F10 i aktion!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For få dage siden kunne vi vise dig billederne, af den femte generation af BMW M5. Denne video viser den nye F10 køre rundt på en bane i sydeuropa. Offentliggørelsen af videoen sker i kølvandet på udgivelsen af billederne for selv samme BMW M5 F10, og giver os et glimt af hvad man kan opleve, når bilen bliver vist frem på Goodwood 2011 den 1-3 juli.

Den helt nye 2012 M5 luksus sedan har en stor 4.4-liters V8 motor under hjelmen. Motoren stammer oprindeligt fra de noget større modeller, X5M og X6M, og har i M5 hele 560 hestekræfter ved 6000 omdrejninger samt et moment på 680 Nm allerede ved 1500 omdrejninger, og helt op til 5750 omdrejninger!

Men nok om det – se videoen her!

[youtube]47feNU8dwDI[/youtube]

[nggallery id=385]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.