Var det noget med 19 teenage piger på én gang?

I Pakistan har 19 teenage piger formået at slå verdens rekorden i, hvor mange mennesker man kan proppe ind i en Smart ForTwo. Se videoen her.

Var det noget med 19 teenage piger på én gang?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En rekord fra Australien på hele 18 teenage piger inde i en Smart ForTwo måtte se sig slået med en enkelt deltager, da en flok Pakistanske piger tillod sig at slå verdens rekorden med en hel person. Tallet endte på 19 teenage piger inde i en Smart ForTwo.

Det hele skete selvfølgelig under overvågning af repræsentanter fra Guinness Book of World Records for at sikre at alt nu gik til på den helt rigtige måde. Og de måtte se sig overbevist, da disse 19 piger formåede at mase og presse sig hele vejen ind i den lille bil. Om den stakkels lille Smart overhovedet kunne køre med så mange passagere vides ikke, men det ville nok heller ikke være “smart” at forsøge. Se en video af hele forløbet her:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!