VAG træf 5 marts 2009

Til VAG Træf ved Ikea Gentofte

På trods af vinter, kulde og hverdag, mødte der alligevel en sjat mennesker op, til et af årets første officielle biltræf i København, det månedlige VAG Træf ved Ikea i Gentofte.

VAG træf 5 marts 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests VAG træf 5 marts 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Deltagerne var folk fra Vagcars.dk, Motorbabes.dk og selvfølgelig os selv.
Der skete ikke så meget denne gang, men alligevel var der en sjat fede tyske biler – flere end vi lige nåede at tage billeder af.

Desværre kørte en hvid RS4 lige ved vores ankomst, og mens vi var i gang med at tage billeder, kørte de fleste.
Derfor blev det ikke til mere end 8 billeder af dette træf, men hyggeligt var det, og vi kan ikke komme uden om at det var Rigtig dejligt at komme uden for igen og kigge på biler, om der var mange eller ej!
Denne vinter har bare været Alt for lang.Men så kan vi jo trøste os med at det snart er tid til biltræf, ræs og andet igen.

Fakta:
Navn: VAG Træf
Hjemmeside: Vagcars.dk
Lokaliseret: København
Telefon: N/A
Email: N/A

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!