fbpx

VAG træf 5 marts 2009

Til VAG Træf ved Ikea Gentofte

På trods af vinter, kulde og hverdag, mødte der alligevel en sjat mennesker op, til et af årets første officielle biltræf i København, det månedlige VAG Træf ved Ikea i Gentofte.

VAG træf 5 marts 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests VAG træf 5 marts 2009, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Deltagerne var folk fra Vagcars.dk, Motorbabes.dk og selvfølgelig os selv.
Der skete ikke så meget denne gang, men alligevel var der en sjat fede tyske biler – flere end vi lige nåede at tage billeder af.

Desværre kørte en hvid RS4 lige ved vores ankomst, og mens vi var i gang med at tage billeder, kørte de fleste.
Derfor blev det ikke til mere end 8 billeder af dette træf, men hyggeligt var det, og vi kan ikke komme uden om at det var Rigtig dejligt at komme uden for igen og kigge på biler, om der var mange eller ej!
Denne vinter har bare været Alt for lang.Men så kan vi jo trøste os med at det snart er tid til biltræf, ræs og andet igen.

Fakta:
Navn: VAG Træf
Hjemmeside: Vagcars.dk
Lokaliseret: København
Telefon: N/A
Email: N/A

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.