fbpx

Ustyrlig Skoda Fabia vRS

Den nye Skoda Fabia vRS er ved at være klar til salg. Men det kræver lidt af medarbejderne hos Skoda. Se hvordan den kommer til verden her.

Ustyrlig Skoda Fabia vRS, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi har flere gange kigget nærmere på den nye Skoda Fabia Combi Greenline, men nu kommer der snart en mulighed for dem som ikke gider tænke på hvor langt den går literen. Den nye Skoda Fabia vRS kommer med 1,4 TSI og 180 HK. Dette betyder at den klarer 0-100 km/t på omkring 7,3 sekunder. Fabia vRS vil komme med den populær 7-trins DSG gear.

Er der stadig lidt fornuft i hovedet kommer den nye Fabia vRS også som Combi, men så var det også det. Men selv om det ikke er det vigtigste i denne situation er Fabia vRSeren opgivet til at gå ca. 16 km/l.

Greenline er ellers betegnelsen for brændstoføkonomiske biler hos Skoda, men med Fabis vRS får farven grøn en helt anden betydning. Se den ustyrlige Fabia vRS komme til verden i videoen nedenfor.

Pro-Street.dk vil forsøge at fange vRS når/hvis den kommer til Danmark.

[nggallery id=248]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Fedt…hvs det altså er rigtigt at den komme til DK…..Skoda forhandlerne ved det nemlig ikke!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.