fbpx

*UPDATED* Gumball 3000 i weekenden!

Så er det i weekenden at Gumball 3000 passerer København. Vi har fået nogle informationer der fortæller, hvor og hvornår det sker.

*UPDATED* Gumball 3000 i weekenden!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi har netop fået nogle konkrete informationer ind omkring showet, som vi her vil dele med jer, så I er helt sikre på ikke at misse noget. Hele søndagen kører der dags arrangementer forskellige steder i København, som er lavet i samarbejde med Tv2 Zulu. Fra kl. 16 kan du se professionelle danske skaterer give den gas på en rampe foran Pantomime Teateret, hvor de blandt andet får gestus af den kendte skater Tony Hawk, når han ankommer i feltet af Gumball deltagere ca. kl 17.

120 af verdens fedeste biler ankommer fra 17-21 til byen og bliver samlet i Tivoli i København til en stor udstilling, hvor der bliver lavet en koncert på Plænen kl. 22 med det danske rockband “The Floor Is Made of Lava”.

Klokken 9 mandag morgen forlader alle bilerne den gamle Have, og fortsætter ud af landet og videre i Gumball Rally løbet. Tv2 Zulu er med i år og deltager med de tre danske komikere Jonas Smith, Geo og Michael Madsen, og vil være fulgt tæt af et kamera hold, så Zulu til efteråret kan vise en dokumentar fra ræset.

Se Zulu’s trailer fra showet her under, og læs mere omkring Gumball 3000 på deres officielle hjemmeside.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.