fbpx

Unik Pagani Zonda Uno sælges

Så er det nu du skal slå til, hvis du står og har for mange penge i overskud. En helt unik Pagani Zonda Uno sælges netop nu.

Unik Pagani Zonda Uno sælges, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En af de mest eksklusive Pagani Zonda’er er netop sat til salg. Der er tale om den lyseblå Pagani Zonda Uno, som unikt blev bygget til rigmanden Ana Al-Thani, der er medlem af den royale familie i Qatar. Han er kendt for sine superbiler i den meget specielle lyseblå farve. Andre af hans biler i vognparken er blandt andet en Ferrari 599, Lamborghini Murciélago LP670-4 SV og en Koenigsegg CCRX. De to sidstnævnte var de biler, der blev fanget i London sidste sommer.

Pagani Zonda Uno har et blandet karosse fra både Pagani Zonda R og Zonda Cinque. Ligesom Cinque har denne version en anden form for kulfiber, som bruger titanium til at forstærke styrken. Derudover har Uno’en de samme LED forlygter, netop som Pagani Zonda Tricolore versionen har det. Andre unikke ting på bilen er de sorte streger på lakeringen samt de mørkttonede baglygter og udstødningsrørene bagpå.

Unik Pagani Zonda Uno sælges, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Denne lyseblå Pagani Zonda Uno rummer en stor 7.3-liters V12 AMG motor, der laver hele 700 hestekræfter, tilforskel fra fx Cinque versionen, der har 678 hestekræfter.
Bilen er sat til salg hos Auto Portrait og sat med en pris på hele 1.700.000 kroner, uden afgifter og lign. For mere information – tag et kig på Jameslist.

Gad vide hvad det næste bliver, som Al-Thani køber?

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.