fbpx

Ulykke på Striben i København

Her til aften gik det galt i Glostrup, da en vildfaren bil ramte direkte ind i en større samling personer. Flere er ramt, og nogle fastklemt.

Ulykke på Striben i København, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Foto: Politirapporten.nu

Under ‘Striben’ i Glostrup gik det her til aften galt, da en Toyota Corolla AE86 i følge vidner lå og “driftede” mellem publikum. Flere gange lavede bilen hjulspind mange meter ned af vejen, indtil føreren pludselig mistede kontrollen over bilen og hamrede ind i menneskemængden, som stod side om side ud til vejen.
LÆS OGSÅ: Kom til bil-fest med Pro-Street.dk!

 

Ulykken skete kort omkring 23.15 i Fabriksparken i Glostrup, og føreren af bilen forsøgte at flygte til fods efter uheldet. Men han blev tilbageholdt af flere vidner, som indhentede ham. Ved sammenstødet blev flere af de ramte personer kastet langt væk. Tre blev lettere såret og to alvorligt kvæstet. Dog ingen livsfarligt kvæstet.

 

LÆS OGSÅ: Føreren er anholdt – og sidste nyt

 

Politirapporten.nu skriver, at politiet har afspærret et stort område i Fabriksparken for at skabe ro til redningsarbejdet og de mange chokerede og såret mennesker. Der er kommet flere ambulancer, brandkøretøjer og op til 10 patruljevogne samt to indsatsledere fra Politiet.

 

LÆS OGSÅ: Er det snart tid til en lovlig bane?

 

Ved du noget? Tip os på Niki@Pro-Street.dk med billeder og info!

 

[nggallery id=524]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. hvorfor fanden er det lige at der sker sådan noget publikum og biler skal sku være total adskilt med bånd osv fandme tragisk sådan noget håber folk er ok

  2. Tankerne går til de personer der blev ramt af bilen.

    Men det er på grund af idioter som den person at streetrace svært at få lovliggjort.

    Jeg var ikke tilstede selv. Men arrangørene bag Striben København, må hvis også have noget stof til eftertanke.

  3. Hei synes sku det er ærgerligt at det skal gå ud over de folk som kommer for at kigge, har set ham der iden corolla der et par gange derinde før og han køre fuldstændig meningsløst. Altså dem der køre ræs er sku meget venlige til at komme frem og tilbage sikkert men når man lige frem drifter mellem publikum sku man da bare fjernes fra området …. // Phillip

  4. unfortunately accidents happen, the people who go to these places know what goes on, they also know what can happen, i hope the people involved get better quickly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.