Tyve stjæler BMW 7-Serie

Det er lykkes to tyve, at stjæle en BMW 7-serie, som skulle have været brugt ved en biludstilling.

, Tyve stjæler BMW 7-Serie, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

Det lykkedes to tyve at stjæle et eksempar af BMW 750I X-drive, mens den var på vej til at blive sat på en transport. Bilen var kommet til USA, da den skulle bruges til transport af personer til og fra Detroit Auto Show.

Ude foran Westin Book Cadillac hotel, var bilen ved at komme på en autotransport, da føreren af autotransporteren lige skulle ind i kabinen og hente nogle småting – han var væk max et minut. I den korte periode, havde to tyve formået at sætte sig bag rattet og drøne afsted.
Bilen der var en model 750I, var dog udstyret med en BMW Assist, som indeholder  en “Stolen vehicle locator”. Derfor håber man at finde bilen ret hurtigt igen, intakt.

Se en biltest af BMW 750iL her.

[nggallery id=14]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111