fbpx

Tysk politi får elbiler i flåden

Det tyske politi tager Opel Ampera ind i deres styrke, i kampen mod kriminaliteten. Den lydløse elbil bliver en sand listebil.

Tysk politi får elbiler i flåden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Opels elektriske Ampera bliver nu sat ind i det tyske politis vognpark, så Opel har givet den blå og grå farver så den matcher de andre.
Opel Ampera har en rækkevidde på den elektriske motor på et sted fra 40-80 kilometer før den skal lades op igen, hvilket gør den optimal til patruljering i nabolag. Hvis det skulle gå hen og blive intenst og Ampera skal på arbejde for at stoppe forbrydere, så slår den 1.4-liters benzinmotor ind og overtager, hvilket giver Opel Ampera en mulighed for at køre helt op til 500 kilometer før den skal tankes. Benzinmotoren har 370 Nm hvilket hjælper den med at accelerere fra 0-100 km/t på 9 sekunder. Topfarten sættes ind ved 160 km/t.

Tysk politi får elbiler i flåden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Opel Ampera har sin primære kraft fra et 16 kilowatt lithium-ion batteri, der laver 150 hestekræfter alene og 370 Nm. Batteriet kan blive genopladt via et 230V stik på cirka fire timer. Prisen for en Ampera i Tyskland er 42.900 Euro (319,892 DKK) hvor vi i Danmark må slippe med omkring 670.000 inkl afgifter, når bilen i slutningen af 2011 bliver leveret til kunderne.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.