fbpx

Tysk Ford Focus RS får over 100 ekstra hestekræfter

Tyske Anderson Germany har noget nyt på programmet, til alle os der venter på næste generation af Focus RS, nemlig Ford Focus RS Black Racing Edition

Tysk Ford Focus RS får over 100 ekstra hestekræfter, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Tyske Anderson Germany holder til i byen Düsseldorf, hvor de opgraderer lidt på forskellige biler. Senest er det gået ud over denne sorte Ford Focus RS, som de kalder Black Racing Edition.

Ligesom den originale Ford Focus RS500, får Anderson’s version af Focus RS, den karakteristiske matsorte lakering på ydersiden med små fine røde detaljer, som rødt RS logo i grillen på siden og i fronten, rød fælgkant samt røde kalibre.
Som sædvanlig fra Anderson Germany, fås bilen også med en motoropgradering. Her har de tunet bilen op til at yde 420 hestekræfter fra de originale 305, på den turboladet 2.5-liters 5-cylindret Volvo motor. Momentforøgelsen er ikke oplyst.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Som en kontrast til det ydre, er kabinen i sort læder og Alcantara samt en masse røde detaljer. Blandt andet er sygningerne rundt i kabinen blevet røde. Der er tilmed kommet lidt kulfiber detaljer, som nu findes på gearstangen, håndbremsen, på rattet og forskellige andre steder.
Prisen for denne opgradering er ikke oplyst, men der skulle vist komme mere information omkring produktet senere.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.