fbpx

Se traileren for Transporter 4 med Audi S8

Audi S8 har fået jobbet i den nye Transporter film

The Transporter Refueled bliver den fjerde i Transporter film-serien og du kan nu se den første trailer. En trailer der desværre giver den nye film kritik af flere årsager.

Filmen danner endnu engang udgangspunkt i Frank Martin, der normalt spilles af Jason Statham. Men i den nye og fjerde film er det skuespilleren Ed Skrein der har fået rollen. Det har gjort mange Transporter fans utilfredse da der kun er en korrekt skuespiller til rollen som Frank Martin og det er Jason Statham.

Filmen der allerede har premiere til sommer bliver derfor ikke helt det samme som de tre tidligere i serien. Du skal dog ikke være bange for at der kommer til at mangle bilrelateret aktion. Som altid bliver Frank Martin godt kørende. Det bliver en Audi S8 inden faceliftet, der får lov til at ”levere pakken”. S8’eren ser ud til at komme på overarbejde i filmen og selv om den har Audis permanente firehjulstræk, quattro, så er der masser af drifting og dækrøg.

Se traileren for Transporter 4 med Audi S8, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Film-seriens biler:
The Transporter = BMW 7-serie

Transporter 2 = Audi A8

Transporter 3 = Audi A8 W12

The Transporter Refueled = Audi S8

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.