fbpx

Træf på svensk – Garaget.org

Til biltræf i Malmø

Vejene omkring p-kælderen Orkanen ligger stille hen, indtil kl. tre Lørdag eftermiddag.
Stilheden bliver afbrudt af en Silvia der giver genlyd i de mange tætte gyder

Træf på svensk – Garaget.org, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Træf på svensk – Garaget.org, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

 

 

 

Det var en ren tilfældighed, at vi så omkring dette træf, og overvejelserne var da også mange, om det var værd at køre til Malmø for dette. Og dét var det!
Og meningen om at vinteren har været lang, og man snart gerne skulle ud og lufte sin bil igen, deler vi helt klart med svenskerne.

Svenskerne fra Garaget.org har for anden gang i træk, fået lov at låne en parkeringskælder, på Malmøs nordhavn.
Parkeringskælderen Orkanen ser overhovedet ikke ud af noget udefra, men når porten til p-kælderen åbnes, træder en hel anden verden i karakter, hvor duften af høj oktan og lyden af hårdtpumpede motorer giver en fuldbyrdet intens oplevelse og fylder alle kravene til hvordan et godt træf Skal være.

Her er samlet 125 biler i alle afskygninger, alt lige fra japanske driftere til tyske luksus biler og så selvfølgelig en hel række Volvo’er og Saab’er.
Orkanen blev på meget kort tid fyldt, på baggrund af et velorganiseret træf der var nøje planlagt, og efter halvanden times ren show og hygge, gik turen videre i samlet flok til et nærlæggende industriområde hvor der blev kørt ræs.

Træf på svensk – Garaget.org, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi kan stadigvæk lære meget
Man kan lære meget af svenskerne, ud over deres utroligt lave bilafgifter.
Ting som at låne et p-hus ud til lovlige træf hvor folk hygger sig og viser sin bil frem uden at ødelægge noget som helst, burde også kunne lade sig gøre i Danmark.
Samtidig er det utroligt at vi i Danmark altid ser at politiet dukker op til sådanne events, nogle gange så talstærkt, at man skulle tro at Ungdomshuset lavede løjer igen.

For selv her i Sverige, er det åbenbart muligt at afholde sådan et event, uden der kommer ubudne gæster.
Men at behandle et p-hus med respekt, er dog også noget folk generelt burde lære af svenskerne, for de forstod, ikke at blæse ned gennem gangene og trækker kogerer og lign.
Dette biltræf er et levende bevis på, at hvis man opføre sig ordenligt, kan man få lov at låne det gode sted en gang til… Kvit og frit!

Træf på svensk – Garaget.org, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Træf på svensk – Garaget.org, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
JDM-Civic
Et af vores favoritter på dette træf var helt klart denne hvide Honda Civic i gennemført JDM-stil, en stil som vi personligt er helt pjattet med.
Stilen er egentlig meget enkel og indeholder blandt andet, carbon klap, JDM forlygter (med konstant orange positionslys), enkelte kofangere, strippet kabine med racersæde, små “trackday fælge” og selvfølgelig en skrigende VTEC.
Denne stil savner vi utroligt meget på disse slags biler i Danmark, da de giver bilen et hårdt og intenst “import-look”, som vi mener man burde se mere af på de danske veje.

Fakta:
Navn: Garaget.org
Hjemmeside: Garaget.org
Lokaliseret: Sverige
Telefon: N/A
Email: N/A

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.