fbpx

Top Gear tilbage søndag d. 27. juni 2010

Søndag d. 27. juni er Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May og The Stig tilbage på skærmen igen. Sæson 15 starter klokken 21.00 dansk tid på BBC Two.

Top Gear tilbage søndag d. 27. juni 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Der har længe været tale om at efter sæson 14 ville man ikke se mere til Top Gear. Men efter noget tid vendte rygterne til at man allerede var færdig med at filme det meste af materialet til sæson 15, så nu var det bare hvornår det ville blive sendt som snakken gik på. Men det er nu officielt.
Top Gear tilbage søndag d. 27. juni 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
I den nye sæson vil du bl.a. få mulighed for at se drengene teste den nye Audi R8 Spyder og Ferrari 458 Italia. Dertil er der stadigvæk lige så mange vanvittige løb og projekter, som i de andre sæsoner. Der bliver mulighed for at se et løb mellem et par ekstremme snowmobiler og en VW Touareg samt et par modificerede autocampere. Så når man kender drengenes arbejde fra de tidligere sæsoner, kan enes egen fantasi ikke komme i nærheden af hvad de kan få ud af disse ganske få informationer som er sluppet ud fra sæson 15.

Top Gear tilbage søndag d. 27. juni 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Du kan altid følge de seneste nyheder eller afsløringer fra den nye sæson på Top Gears hjemmeside. Kan du ikke vente til at se The Stig teste de nyeste supersportsvogne kan du altid lære deres berømte Top Gear test track at kende eller se nogle af de mange Behind the scenes film fra sæson 14 der er at finde på hjemmesiden.

Top 3 på Top Gear Power Lap wall:
1) Gumpert Apollo 1.17.1
2) Ascari A10 1.17.3
3) Koenigsegg CCX (with Top Gear spoiler) 1.17.6

Top 3 på Top Gear Celeb Lap wall:
1) Jay Kay 1.45.8
2) Simon Cowell 1.45.9
3) Kevin McCloud 1.45.9

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.