Top Gear tilbage søndag d. 27. juni 2010

Søndag d. 27. juni er Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May og The Stig tilbage på skærmen igen. Sæson 15 starter klokken 21.00 dansk tid på BBC Two.


Der har længe været tale om at efter sæson 14 ville man ikke se mere til Top Gear. Men efter noget tid vendte rygterne til at man allerede var færdig med at filme det meste af materialet til sæson 15, så nu var det bare hvornår det ville blive sendt som snakken gik på. Men det er nu officielt.

I den nye sæson vil du bl.a. få mulighed for at se drengene teste den nye Audi R8 Spyder og Ferrari 458 Italia. Dertil er der stadigvæk lige så mange vanvittige løb og projekter, som i de andre sæsoner. Der bliver mulighed for at se et løb mellem et par ekstremme snowmobiler og en VW Touareg samt et par modificerede autocampere. Så når man kender drengenes arbejde fra de tidligere sæsoner, kan enes egen fantasi ikke komme i nærheden af hvad de kan få ud af disse ganske få informationer som er sluppet ud fra sæson 15.


Du kan altid følge de seneste nyheder eller afsløringer fra den nye sæson på Top Gears hjemmeside. Kan du ikke vente til at se The Stig teste de nyeste supersportsvogne kan du altid lære deres berømte Top Gear test track at kende eller se nogle af de mange Behind the scenes film fra sæson 14 der er at finde på hjemmesiden.

Top 3 på Top Gear Power Lap wall:
1) Gumpert Apollo 1.17.1
2) Ascari A10 1.17.3
3) Koenigsegg CCX (with Top Gear spoiler) 1.17.6

Top 3 på Top Gear Celeb Lap wall:
1) Jay Kay 1.45.8
2) Simon Cowell 1.45.9
3) Kevin McCloud 1.45.9

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!