Top Gear sæson 19 Episode 5

Top Gear sæson 19 Episode 5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I episode 5 havde drengene fået til opgave at gøre det nemmere for de ældre mennesker at køre i bil. Hammond havde derfor fundet den perfekt bil til denne opgave. – En Fiat Multipla. Et projekt der kun kunne gå galt. Der var dog enkle gode ideer, som var anvendelige.

 

Denne uge var det blevet tid til at kigge på den nye Range Rover, som James May havde fået lov til at teste i USA mod en føreløs militær lastbil.

 

Under The NEWS blev drengene hurtigt enige om, at hvis Hammond laver et bestemt ansigtsudtryk, så ligner han den nye Mini Paceman. Dertil havde Clarkson og May arbejdet videre på ideen med at anvende biler til sportsgrene. De havde derfor været ude at spille tennis mod hinanden i løbet af ugen.

 

Star in a reasonably priced car var i denne episode James Mcavoy, som også er den sidste gæst i denne sæson. Han er blandt andet kendt fra filmen “X-Men”. Du skal glæde dig til at se dialogen samt tiden rundt på Top Gear test track.

 

Næste søndag får du det første afsnit af i alt to, hvor drengene i år er taget til Afrika for at lave deres “Christmas Special”. For første gang i Top Gears historie bliver et afsnit delt op i to. Så glæd dig til de næste to søndage.

 

Det er nu på søndag den 3. marts, at du kan se Top Gear afsnit et af dette års “Christmas Special”.

 

[nggallery id=580]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!