fbpx

Top Gear sæson 19 Episode 4

Top Gear sæson 19 Episode 4, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Opel Astra OPC er blevet Jeremy Clarksons første opgave. Den bliver sat op imod blandt andet Ford Focus ST. Den er slet ikke Clarksons smag sammenlignet den nye Astra OPC. Han bliver dog nødt til at glemme hans mening og komme med flere alternativer. Dette betyder, at Renualt Megan RS kommer ind i billedet. Den er dog for langsom i et dragrace mod de andre og skuffer derfor Clarkson. Clarkson vælger Opelen. May ville vælge Renualt Megan RS og Hammond Ford Focus ST. Det er derfor op til The Stig at afgøre det på Top Gear test track.
Test af Kia Cee´d er også en del af aftens program. Den er allerede en kæmpe succes, men mangler Top Gears godkendelse. Denne opgave har Clarkson fået. Den udsættes derfor for en række test. – Nogle mere brugbar end andre. Er den f.eks hurtigere end den gamle model rundt på Top gear Test track? Du skal glæde dig til at se de mange vinkler, som Clarkson har fundet frem for at teste den nye Kia Cee´d.
Star in a reasonably priced car var Lewis Hamilton, der nu kører hos Mercedes. De snakkede blandt andet om det uheld, han havde i en af de første test ,samt det med at biler ikke har manuel håndbremser mere, hvilket er et generelt tema for hele afsnittet. Glæd dig til at se Lewis’ nye tid rundt på Top Gear Test track!
Tilbage til et gammelt anliggende. Hammonds test i Mexico. Mastretta MXT. En kombination af en Lotus og en Audi TT der er presset lidt sammen.
En perfekt track day bil. Første forsøg er dog aldrig perfekte, men Hammond håber, at de rammer plet næste gang.
Tilbage til testen af Kia Ceed. Kan man spille rugby i den!? Clarkson mod May tager udfordringen op og udover at smadre banen, så klarede bilerne det rigtig godt. Der var dog alt for meget brug af håndbremse, hvilket gjorde at klippet nok mest henvender sig til kvinder, som jo alle elsker mænd, der laver håndbremse vendinger i følge drengene.
Vi glæder os allerede til næste episode af Top Gear sæson 19, som sendes på BBC Two søndag den 24. februar.
[nggallery id=579]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.