Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Top Gear sæson 19 Episode 3

Top Gear sæson 19 Episode 3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Aftens afsnit starter kedeligt ud med lidt undervisning i overstyring og understyring. Alt sammen for at forklare hvorfor netop den nye Toyota GT86 er meget interessant for alle rigtige bilnørder. Baghjulstræk og fair pris. To ting der slet ikke findes nok af i en og samme kombination.

 

Jeremy Clarkson slår dog fast, at bilen ikke kommer til at vinde nogle tider rundt på Nürburgring eller til dragraces. Men blandt andet på grund af de små hjul så er den meget glad for at smide bagenden ud. Der findes dog allerede en stor konkurrent eller nærmere en tvillingesøster, Subaru BRZ. Det er nemt at vælge mellem dem, mener Clarkson. De er lige gode, så om du tager den ene eller anden, er det samme i sidste ende.
Tiden rundt på Top gear test track er 1.41 min. hvilket er godt nede på listen. Glem derfor alt om tider og nyd bilen i stedet for.
Det er endelig blevet tid til en klassisk Top Gear Challenge. Det er på tide at tage et race med Richard Hammond og James May i et tog og Clarkson i en bil. Denne gang fra England til Italien. Teamet har dog besluttet, at Clarkson dog max må vælge en bil til en værdi af 45.000 pund. Han kan derfor ikke bare vælge den nyeste og hurtigste super-sportsvogn. Præmien til vinderen: En enkel billet til en kamp på Milanos statdion. Det blev derfor en kamp mellem dem alle tre om at komme først.

 

Drengene skal mødes på Wembley station, hvor deres rejse starter kl. 03.00 om morgenen. May og Hammond er meget i tvivl om, hvad Clarkson mon havde valgt. De bliver dog endnu mere overrasket over at se, at Clarkson har valgt en Shelby Mustang. Inden pausen i rejsen ser det ud til at Clarkson taber stort til May og Hammond.

 

Star in a reasonably priced car er i denne uge Amy Macdonald. En 25-årig sanger der har solgt tæt på 5 millioner albums. Det vilde er, at hun er vanvittig med biler og ved rigtig meget om dem. Hun elsker Top Gear og drømmer om at få en raceing licence. Hendes første rigtige kærlighed var en Audi R8. Hun har siden da haft både Audi R8 V8, R8 V10 og sidst men ikke mindst R8 GT. Nu har hun en Ferrari 458, og hendes største drøm er en Bugatti Veryon, men hun er dog klar over, at hun skal sælge en del flere albums for at få den.

 

Dertil har hun haft en Nissan GT-R! En pige der har ejet en Nissan GT-R…. Det siger meget om den smukke Amy.

 

Hendes tid må du glæder dig til at se, for hun har noget at leve op til med alle de biler!
Tilbage til konkurrence om at komme først til Milano. Clarkson må endnu engang høre på “Fifty Shades of grey”, da teamet har givet ham den som lydbog til turen.

 

Med en kun 50 liters tank i en Mustang, var det ikke direkte en fornøjelse for Clarkson!

 

Han har dog haft en bagtanke ved at vælge den blå Shelby Mustang. Turen skal være til ære for Shelby ham selv, som desværre døde i 2012.

 

Clarkson kan dog ikke få sig selv til at sige dette, da han er alt for langt bag ud. Det er kun ind til Hammond ringer og giver ham en god besked. Toget har sat farten ned og stopper hele tiden. Pludselig er der håb for gode gamle Shelby og Clarkson.

 

Løbet bliver meget tæt, og Hammond løber fra May, da de kommer ud ad den sidste metro i Milano, men May har et hemmelig våben med. Alt dette imens Clarkson sad fast i trafikken mellem alle de andre, som skulle ind at se kampen. Det slutter derfor meget tæt og overraskende.

 

Resultatet skyldes uden tvivl franskmændene, så meget kan vi slå fast ud fra Clarksons konklusion!
Se med næste søndag når Top Gear vender tilbage med sæson 19 episode 4.
Læs sammendrag fra:
Top Gear S.19 Episode 1
Top Gear S.19 Episode 2

[nggallery id=578]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.