fbpx

Top Gear sæson 19 Episode 2

Top Gear sæson 19 Episode 2, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

US-Trip
Drengene skal til USA for at teste tre aktuelle super sportsvogne. De har endnu engang fået lov til at vælge den model, som de mener er den bedste nyhed at køre i. Jeremy Clarkson kører i Lexus LF-A, James May i Aston Martin Vanquish og Richard Hammond i den nye SRT Viper. Som i tidligere afsnit er Clarkson ikke den store fan af USA, mens Hammond elsker landet med latterlig lave hastighedsgrænser. Det ender som altid med en masse muderkast frem og tilbage mellem de tre biler. Clarkson får hug for at have en dyr bil uden basal ekstraudstyr. Hammond for at have en dum amerikansk bil med blandt andet bremselys i SRT Viper-logoet.Senere fandt Clarkson ud af, at hans LF-A kan foretage opkald og derved få hjælp til blandt andet navigationen. Dette betød drengene fik et hint omkring en distination, som var et besøg værd. En vej lavet med riller, så dækkende spiller en melodi. En oplevelse som passer May.
En helt ny test blev sat op under turen i USA. Drengene skulle køre fra et jagerfly og undgå at blive ramt af laser skud. Det lykkedes Hammond “kun” at blive ramt 23 gange, May 17 gange (fordi han kørte for langsomt) og Clarkson 48 gange. Hans begrundelse var, at hans bil var fra Japan!The NEWS
Intet specielt udover at James May får Jeremy Clarkson til at falde i søvn. Dertil forsøger Clarkson endnu engang at finde et godt alternativ
til brændstof. Dog må han indrømme, at det ikke helt gik som forventet efter en lille test på en kontorstol i studiet.Star in a reasonably priced car er i dette afsnit Mick Fleetwood fra bandet “MAC”.

Tilbage til US-Trip. Efter at være nået i mål, eller hvad drengene i hvert fald troede var mål, blev en ny opgave stillet. Sidste person, som kommer til grænsen mellem USA og Mexico, skal teste Stratus Sports car i Mexico. Den nye opgave skyldes en lidt dum kommentar omkring den nye Stratus Sports car, mexicansk mad, kultur osv. Clarkson og May blev dog enige om, at det var Hammond, som var manden bag dette værk. De vælger derfor at sabotere Hammonds Viper. Glæd dig til at se turen gennem USA i Top Gear sæson 19 episode 2.

Næste afsnit af Top Gear sæson 19 bliver sendt søndag den 10. februar 2013.

[nggallery id=577]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.