fbpx

Top Gear Sæson 19 Episode 1

Top Gear Sæson 19 Episode 1, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Top Gear har fået et nyt look. “We have change everthing”, ELLER…. Faktisk er alt ved det gamle. James May er netop blevet 50 år, hvilket ikke overrasker de to andre når han kører med den fart han gør.

 

Tid til første test i sæson 19. Richard Hammond har fået fornøjelsen af at kigge nærmere på den seneste model fra Pagani. Pagani Huayra. Endelig er afløseren for Pagani Zonda i Top Gear. Hammond er meget begejstret for den! The Stig får lov til at tage over og sætter en tid på Top gear Test track i Pagani Huayra, som du skal glæde dig til at se! Clarkson mener det er et dumt navn men må bukke sig i støvet for tiden rundt på banen.

 

The NEWS. DACIA er nu også kommet til England! James er meget begejstret. Clarkson har fundet et godt alternativ til “Fifty shades of grey” for mænd, nu når kvinderne ikke kan komme sig over den anden bog! En bog som Hammond straks går i gang med. Et andet emne under “The News” er at drengene har bemærket at Volkswagen har navngivet alle deres modeller efter terrorist organisation. Ellers intet vildt nyt….

 

James har fået til opgave at kigge nærmere på den nye Bentley Continental. Men det er endnu engang blot en hurtigere og vildere Bentley. Det er derfor på tide og testen den uden for dens egen hjemmebane – en rally bane. Det er nyttig test for dig, som er mulig kunde til en Bentley Continental! Ud over at skifte sæderne er Bentleyen standard. Kort sagt en dum ide men god underholdning! Lykkes det mon at slå WRC bilerne i en stor og tung luksus coupe med en elektonisk håndbremse? Glæd dig til at se den alternative test af Bentley Continental.

 

Damian Lewis er Star in a reasonably priced car. En engelsk skuespiller, som for os er ukendt. Han skal sætte en tid rundt på banen fyldt med sne og is. Han bliver derfor den hurtigste gæst rundt på banen med sne. DOG den langsomste officielle tid.

 

Clarkson skal afslutte programmet ved at komme tilbage på et mere seriøst spord efter de to tidligere test. Clarkson har skabt en afløser for den lille Peel P50, som han kørte i for nogle år siden. Hans model er døbt P45 og er nærmest en bil i form af en dragt med hjul. En model Clarkson selv har skabt og derfor selvfølgelig også selv skal teste, bedømme og sælge. En perfekt afløser for det vi i dag kender som bilen, set fra Jeremy Clarksons synspunkt.

 

Vi ser allerede nu frem mod næste afsnit som vil blive sendt på BBC Two søndag den 3. februar 2013 kl. 21.00 dansk tid.

[nggallery id=575]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.