fbpx

Top Gear Sæson 17 Episode 6

Episode 6 var denne sæsons sidste afsnit og her var det blevet tid til mere alvorlig klip kontra episode 5, som var i den sjove ende. Du kan se hvad episode 6 bød på her.

Top Gear Sæson 17 Episode 6, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Drengene fra Top Gear havde fået finger i den nye Lamborghini Aventador – De tidligere Lamborghini modeller var det top hastighed, hurtig acceleration og så køreegenskaber, som havde interesse i den nævnte række følge. I dag er det lige omvendt. Der er derfor bygget en 6,5-liers V12 i den nye Lamborghini Avantador, som gør at den yder 691 hestekrafter. Den tidligere V12 modeller fra Lamborghini var biler, der forsøgte at slå dig ihjel hvis du var uopmærksom et split sekund. Den nye skal du selv køre af for at komme i nærheden af din egen død. Den er blevet en stor Audi, der har et voldsomt design, som gør at alle kigger efter den uden at vide hvad ellers kan end at se godt og sporty ud.

Sidste afsnit (Episode 5) var Clarkson ude og køre i Lotus T125 Formel 1 bil, som du kan købe hvis du har råd til det. Her skulle de også have vist hvor godt den gjorde det rundt på Top Gear test track. Men på grund af dårlig vejr var dette desværre ikke mulig. Denne gang var det blevet tid, bedre vejr og den næsten Formel 1 rigtig “bil” var kun fire sekunder langsommere end en rigtig formel 1 bil, som var den Renault, der blev kørt rundt på banen sidste år.

Top Gear Sæson 17 Episode 6, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Clarkson og May var også ude og kigge på to små nyheder. Nissan Leaf og Peugeot Ion er to elbiler, som stadig er alt for dyre at investere i, da der ikke er nogle fordele i forhold til afgift. De er dobbelt så dyre, som en normal bil i samme størrelse plus der er mere plads på grund af at der ikke skal ligge et eller flere batterier bag i. Alt i alt ingen succes for de to mærker.

Richard Hammond følger et team af skadet soldater, som deltager i et løb for amatør racerkører ved navn “Cross contry racing” Et af de hårdeste race for amatør. Motorsporten gør at de glemmer hvilken tilstand de er i. Gamle Stig, der stak drengene i ryggen i sæson 16 får lov til at hjælpe drengene på vej så de kan klare et Dakar løb i en Wildcat.

Næste afsnit af Top Gear bliver til efteråret 2011 hvor sæson 18 starter op.

Du kan se hvad de tidligere episoder, kunne tilbyde her:

Top Gear Sæson 17 Episode 1

Top Gear Sæson 17 Episode 2

Top Gear Sæson 17 Episode 3

Top Gear Sæson 17 Episode 4

Top Gear Sæson 17 Episode 5

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.