fbpx

Top Gear Sæson 17 Episode 5

Andet sidste afsnit i sæson 17 bød på masser af sjov og ballade fra de tre drenge. Eksplosioner, hurtige tider og lækre babes var at finde i det knap så seriøse afsnit. Se hvad det helt præcis gik ud på her.

Top Gear Sæson 17 Episode 5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Efter et mere seriøst Top Gear afsnit sidste søndag var det nu tid til en omgang pjat og ballade fra de tre Top Gear værter. Der var derfor for første gang i lang tid ingen test af en ny bil. “Star in a Reasonably Priced Car” var Bob Geldof.

 Top Gear Sæson 17 Episode 5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Jeremy Clarkson havde fundet en gammel Jensen Interceptor frem, som han var helt vild med. Dog var der for mange fejl ved den tidligere version og han kigget derfor på en opdateret version, som stadig havde stilen men fået lavet og fjernet alle de fejl der var. Jensen Interceptor S fik Clarkson til at tænke over at nu var den endelig god nok til at medbringe i en detektiv film. Se hvad Clarkson, May og Hammond kom frem til nedenfor.

[youtube]qLp4FhDAfQk[/youtube]

Kunne du tænke dig at købe dit eget Formel 1 team, men har du ikke tid til at deltage i selve løbet? Det lyder måske lidt voldsomt, men det er nu muligt. Clarkson kigget nærmere på den Formel 1 bil, som Lotus tilbyder at kunne sælge til dig.

The Stig blev sat på en prøve og Clarkson bestod efter et par forsøg. Se afsnittet og find ud af hvad Clarkson kunne gøre bedre end The Stig.

Top Gear Sæson 17 Episode 5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsTop Gear Sæson 17 Episode 5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Til sidste men ikke mindst var det blevet tid til en ordentlig Top Gear test af nedrivningsmaskiner. Drenge dumpet dog hurtigt maskinerne og fandt nogle maskiner, som de mente kunne gøre det meget bedre. Det ende i et stort rod, som altid. Clarkson kunne ikke styre hans maskine, Hammond fik nogle alt for vilde ideer og May fandt hurtig ud af hvordan man burde gør for at få lidt ud af maskiner.

Top Gear Sæson 17 Episode 5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Næste og sidste afsnit af Top Gear sæson 17 bliver sendt i aften søndag den 31. juli 2011.

Du kan se hvad de tidligere episoder, kunne tilbyde her:

Top Gear Sæson 17 Episode 1

Top Gear Sæson 17 Episode 2

Top Gear Sæson 17 Episode 3

Top Gear Sæson 17 Episode 4

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.