fbpx

Top Gear Sæson 17 Episode 4

I går viste Top Gear deres fjerde afsnit fra denne sæson. Vi har endnu engang samlet bilerne samt indholdet i en artikel så du kan få et overblik over afsnittet.

Top Gear Sæson 17 Episode 4, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Sidste uge fik Top Gear en del ballade for deres første tre afsnit. Folk mente at de havde været for kedelig og der ikke havde været nok gang i den. Dette havde Top Gear valgt at lave om på. Der var derfor masser af fart, gode bane tider, projekter og overraskelser i fjerde episode.

James May havde et par spørgsmål til Clarkson og Hammond. Hvordan var det gået med deres projekt fra sidste afsnit med de to købte modeller. Mercedes-Benz CL600 og BMW 850 Ci. Richard Hammond kørte stadig i hans BMW mens Jeremy Clarkson ikke var meget for at sige at hans ikke kørte så meget mere. Når du ser afsnittet finder du ud af hvor meget Clarkson allerede har, måtte slippe for at holde hans “billig” V12 kørende kontra hvis han havde købt en Nissan Pixo til samme pris.

Denne uge havde Top Gear en helt speciel gæst til at kørende en runde i deres “Reasonably Priced Car”. Rowan Atkinson aka. Mr. Bean kigget for første gang forbi Top Gear. Dette besøg skal helt sikkert ses hvis man ikke har set det nye afsnittet endnu! Der var fart på samt en stor hemmelighed fra BMW/Rolls Royce blev offentliggjort.

 Top Gear Sæson 17 Episode 4, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsTop Gear Sæson 17 Episode 4, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Jaguar XKR-S Vs. Nissan GT-R. En sammenligning, der på papiret er til Jaguars fordel. Men efter testen ønskede Clarkson og May begge en Nissan GT-R, der pt. er det mest gennemførte stykke køretøj til høj fart og sving. Jaguar har bygget en meget hurtig model men i forhold til prisen samt helheden kan det ikke betale sig at vælge den i forhold til den lige så hurtige Nissan GT-R. Se afsnittet og få alle de gode grunde til hvorfor.

Under vores tur til Nürburgring 2011 fik vi lov til at opleve hvor meget Jaguar gør for at udvikle deres modeller på banen. Deres test center er også placeret lige ved banen hvilket slet ikke passer James May.

Top Gear Sæson 17 Episode 4, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsTop Gear Sæson 17 Episode 4, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Top Gear Sæson 17 Episode 4, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Denne Sæsons første “How hard can it be?” projekt var at finde i episode fire. Det er dyrt at køre med tog og dette skyldes de store omkostninger ved at bygge og vedligeholde togene og banerne. De tre geniale udvikler fra Top Gear havde derfor sat sig et mål for at bringe disse omkostninger ned. Deres første forsøg på dette var en Jaguar XJS, som gjorde det rigtig godt ind til den skulle trække deres modificerede togvogne. May og Hammond gik derfor i gang med deres eget projekt, der skulle kunne udføre jobbet mens Clarkson bygget videre på den hurtige Jaguar. Se udfaldet af deres projekt i fjerde afsnit.

Næste afsnit af Top Gear sæson 17 bliver sendt på søndag den 24. juli 2011.

Du kan se hvad de to tidligere episoder har, kunne tilbyde her:

Top Gear Sæson 17 Episode 1

Top Gear Sæson 17 Episode 2

Top Gear Sæson 17 Episode 3

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.