fbpx

Top Gear Sæson 17 Episode 3

3. afsnit af sæson 17 blev vist sidste søndag. Har du endnu ikke fået set afsnittet så se med her. Vi har nemlig, som tidligere samlet bilerne fra episoden i en lille artikel.

Top Gear Sæson 17 Episode 3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Top Gear Sæson 17 episode 3 er blevet kaldt det kedeligste afsnit i Top Gear’s historie. Det var heller ikke et afsnit med meget gang i den. Mange kan godt lide at se drengene arbejde sammen i test som de gjorde i 2. episode af denne sæson. Der har været en del individuelle test hen over de tre første afsnit. Nedenfor kan du se hvad der blev vist i 3. episode der også bød på en hot lap på Top Gear Test track af en Formel 1 stjerne nemlig Sebastian Vettel.

Top Gear Sæson 17 Episode 3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Jeremy Clarkson kigger i første test på den nye Mclaren MP4-12C. Efter at have testet den i en periode sætter han den op i mod den nye Ferrari 458 Italia. Sammenligningen ender med en konklusion på at hvis du vil have en sikker og hurtig sportsvogn, så skal du købe Mclaren MP4-12C mens ønsker du en sjov, rå, direkte og hurtig sportsvogn, så er det stadig Ferrari der vinder. Alle ved at Clarkson stort set altid kører uden ESP. For at fjerne ESPen på den nye Mclaren skal han bruge flere fingre på samme tid plus trykke på mere end en knap. Dette er ikke forståeligt for Clarkson.

 Top Gear Sæson 17 Episode 3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

James May stod for anden test i episode 3. Her skulle han kigge nærmere på den nye Range Rover Evoque der bliver lanceret i løbet af kort tid. Modellen skal ramme det kvindelig publikum. Ikke kun fordi den er en mindre 4×4 men specielt fordi den er designet i samarbejde med Victoria Beckham. James får til opgave at vise at den nemt kan klare at blive brugt, som en traditionel Range Rover normalt bliver brugt. James skal køre den fra Death Valley til Las Vegas hvor han var blevet sat på en vigtig opgave. Ruten er dog ikke den nemmeste for en mindre baby SUV.

Top Gear Sæson 17 Episode 3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Clarkson og Hammond tester til sidste lidt forskellige modeller med baggrund for at have samme pris som en ny Nissan Pixo. De finder en masse fede alternativer til den meget kedelig og lille Nissan. De vælger de to bedste ud og går i dybden. Helt i dybden med dem! De to udvalgte modeller vil blive testet igennem hele sæsonen.

Næste episode er allerede i aften den 17. juli 2011.

Du kan se hvad de to tidligere episoder har, kunne tilbyde her:

Top Gear Sæson 17 Episode 1

Top Gear Sæson 17 Episode 2

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.