fbpx

Top Gear optager juleafsnit i Indien

Top Gear er kendt verden over. Det medfører, at det kan være svært at holde sig anonym, når man skal optage sine næste afsnit.

Top Gear optager juleafsnit i Indien, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Youtube brugeren Aalaap, har spottet selveste Top Gear teamet, under optagelserne til deres “Christmas Special” i Indien. ‘Aalaap’ var på vej på arbejde, da han pludselig stødte ind i filmholdet. Richard Hammond var i færd med at indspille en “Top Gear Dabba Challenge”, da han blev opdaget. Ærgeligt for ‘Aalaap’ var det, at både Jeremy Clarkson og James May havde taget andre veje indtil byen.

De tre tv værter kører i afsnittet rundt i gamle engelske klassikkere; en Mini, en Jaguar og en Rolls-Royce. Optagelserne skete blandt andet i det sydlige Mumbai på Peddar Road om dagen, mens aftenoptagelserne foregik på Linking Road. Glæd jer til det bliver vist senere på året!

[youtube]bh7unDwp7TE[/youtube]

LÆS OGSÅ:
McLaren GT får premiere den 15. maj

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.