fbpx

Top Gear optager juleafsnit i Indien

Top Gear er kendt verden over. Det medfører, at det kan være svært at holde sig anonym, når man skal optage sine næste afsnit.

Top Gear optager juleafsnit i Indien, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Youtube brugeren Aalaap, har spottet selveste Top Gear teamet, under optagelserne til deres “Christmas Special” i Indien. ‘Aalaap’ var på vej på arbejde, da han pludselig stødte ind i filmholdet. Richard Hammond var i færd med at indspille en “Top Gear Dabba Challenge”, da han blev opdaget. Ærgeligt for ‘Aalaap’ var det, at både Jeremy Clarkson og James May havde taget andre veje indtil byen.

De tre tv værter kører i afsnittet rundt i gamle engelske klassikkere; en Mini, en Jaguar og en Rolls-Royce. Optagelserne skete blandt andet i det sydlige Mumbai på Peddar Road om dagen, mens aftenoptagelserne foregik på Linking Road. Glæd jer til det bliver vist senere på året!

[youtube]bh7unDwp7TE[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.