fbpx

Top Gear Live i billeder

Vi var i Forum til det store show, som desværre skuffede

 

Top Gear Live

 

Top Gear Live i billeder
Allerede før dørene åbnede i Forum klokken 18:30, var køen uden for meget lang. Her stod forventningsfulde fans på række, og ventede spændt på at se hvad showet nu end måtte tilbyde.

 

Desværre var Richard Hammond ikke med, men Anders Breinholt havde i stedet fået en plads side om side med Jeremy Clarkson og James May. Klokken 20:00 gik showet i gang, hvor de to Top Gear værter kom kørende ind på deres sofa-platform.

 

Det er jo Top Gear bare i LIVE udgave
Der gik desværre et godt stykke tid, før showet for alvor kom i gang. Værterne lavede lidt sjov med danskerne, fordi vi har så mange cyklister. Anders måtte så lige ind og forsvare den med, at vi jo har de høje bilafgifter i Danmark, som helt sikkert er med til årsagen af de mange cykler.

LÆS OGSÅ:
Spyshots: 2013 Land Rover Range Rover

 

Da showet rigtig gik i gang, viste en række motocross cykler hvad de kunne. De blev efterfølgende fulgt op af en London-taxi og en London-bus, som driftede rundt på banen. Næste show var fire Ford Focus RS’ere, som blev kørt af Top Gear Stunt teamet. Her blev der blandt andet vist vilde håndbremsevendinger og parkeringer side om side, som var man med i en film.

 

Overall var det okay
Når man kigger tilbage på showet var det okay. Der var lidt for en hver smag, hvor både et par japanske biler lavede lidt drifting, der var ildshow med en pige og to Subaru Impreza’er, bowling med Anders i en indkøbsvogn, konkurrencer med hjemmelavede køretøjer og meget mere.

 

..Men det skuffede på en række punkter
Med billetpriserne taget i betragtning, så ender der desværre nok med at være en del som bliver skuffede. Den 1½ time som showet cirka varer, føles meget hurtigt overstået. Musikken der bliver spillet er alt for høj hvilket gør, at man ikke rigtig får den fede lyd fra de mange biler. Ligeledes blev vi forbudt at tage foto og videokamera med ind på showet, hvilket gjorde det ekstra irriterende. Vi har dog fået leveret en række billeder, som du helt eksklusivt kan se her hos os. Du skal forvente mere en “Musical for bilnørder” end et reelt bil-show med udstilling og sådan. Dertil skal du ikke forvente at se mere til “The Stig”, end cirka tre minutter helt til sidst i showet, som mange helt sikkert kommer ind for at se mere af.

LÆS OGSÅ:
Padborg Park Night Race 23. - 24. august

 

[nggallery id=809]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.