Tøjkompanigets F1 Ræser

Er du en stor tilhænger af Formel 1, og specielt Ferrari holdet? Så kunne det følgende være meget spændende for netop dig!

Gennem mange år har tøjfirmaet Puma haft et stort samarbejde med Ferrari, hvor Puma har lavet både sko, tøj og andet merchandise til Ferrari og alle os andre. Dette har et specielt Puma Pit Crew brugt en dags tid på at forvandle til en Ferrari F1 2009 model i størrelset 1:1.

Tøjkompanigets F1 Ræser, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Bilen er kun bygget ud af Pumas officielle Ferrari produkter, såsom t-shirt, caps, sko, tasker og andet. Produkter både du og jeg kan købe hos den lokale Puma Store eller over nettet. Stablet i bunker er resultatet blevet til denne sjove skulptur, der på afstand sagtens kunne forvekslet med en vaskeægte Ferrari F1 racer.

Det har taget en hel dag at bygge vidunderet, hvoraf hele forløbet er blevet foreviget via 5 specielle iSight kameraer. Videoen kan du se nedenunder.

Tøjbilen er bygget for Puma Motorsport, og går i 2010 på turne verdenen rundt til de forskellige Puma Stores.

Som en ekstra tilføjelse har Puma Pit Crew også været igang med at bygge en Formel 1 bil ud af sko-æsker. Resultatet og hele processen kan ses her:

Fakta:
Hjemmeside: www.Pumamotorsport.com

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!