fbpx

Tips til billig biludlejning

Marts er snart forbi, og selvom der varsles med dobbeltcifrede minusgrader, så er der vi på vej mod varmere tider

Sommeren nærmer sig så småt, og det er højsæsonen for kør selv bilferier. Danskerne vælger i højere grad flere kør selv ferie, og det er forståeligt, da priserne på biludlejning er faldende.

Vi vil i denne artikel give nogle tips til, hvordan du bedst muligt klæder dig på til den perfekte kør selv ferie, og hvordan du får fingrene i den bedste og billigste biludlejninger

Tip til den billige biludlejning

Hvis vi starter med at kigge på det vigtigste redskab for en kør selv ferie, så er det naturligvis bilen. Du kommer ingen vegne, hvis du ingen bil har, men heldigvis er der råd for dette. Der findes nemlig masser af steder, hvor du kan leje biler til kør selv ferier, og der popper fortsat flere nye steder op.

Hos Billigerebiludlejning, er det muligt at leje biler med fri antal km. hvilket betyder, at du ikke skal betale ekstra for antal kørte km. Der er samtidig garanteret lave priser og 24 timers kundeservice, hvilket er en stor fordel.

LÆS OGSÅ:
Opel bygger ny Insignia OPC Unlimited

Hos Billigerebiludlejning er det muligt at sammenligne priserne hos de største biludlejere, og på den måde, kan du finde den billigste pris. Du sparer dermed rigtig mange penge, som du kan bruge på familien, når i endelig er ude at rejse sammen.

Der kan være forskel på biludlejningerne

Ligesom med hoteller så kan der være forskellige priser på præcis de samme værelser. Der findes uendeligt mange hotelsammenligningssider, og det samme er tilfældet mht. biludlejning. Det kan være en stor verden at skulle finde rundt i, men vi hjælper dig heldigvis.

For at kigge lidt på priserne for jer, har vi taget et kig på en tilfældig uge hos Biludlejning 24. Her er der mulighed også mulighed for at sammenligne priser på biler, men priserne er alligevel anderledes end hos billigerebiludlejning. En uges billeje i en tilfældig uge i maj står til 2.300 kr. hvilket er en ganske fin pris.

Grunden til at priserne hos de to firmaer er forskellige kan skyldes, at de har forskellige aftaler hos de forskellige leverandører, og den ene hjemmeside kan derfor give et tilbud, som den anden hjemmeside ikke kan, og omvendt.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Sportscar Event på Sjællandsringen

Lej din bil i god tid!

Det er blevet rigtig populært at rejse i sidste øjeblik, da der efterhånden findes så mange sider med afbudsrejser. Hvis du skal på kør selv ferier, bør du dog være ude i bedre tid, da bilbranchen er lidt en anden end rejsebranchen.

Hvis du gerne vil have en billig men lækker bil, så bør du allerede booke den i god tid. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis du vælger at booke din udlejningsbil i dag i stedet for i morgen. Hvis du booker din bil flere måneder i forvejen, så kan du faktisk spare over 1000 kr. på din rejse i stedet for, hvis du vælger at booke den få dage før.

Hos biludlejere findes der ikke nogen “Afbudsbiler” og derfor er det bare rigtig vigtigt, at i har sørget for at booke bilen i rigtig god tid, når i nu skal ud på en længere kør selv bilferie.

Du kan få endnu flere gode råde til billeje, hvis du ønsker at være på den helt sikre side. Det er nemlig bedre, at du har alt på plads inden du kører hjemmefra, i stedet for, at du bliver snydt af en grådig forhandler.

LÆS OGSÅ:
Fast and Furious Car Show 2013

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.