Lomax Tilbud til forårsklargøringen

Spar penge på forårsklargøringen af bilen netop nu – Lomax Restsalg

Vi kender det alle sammen. Solen begynder at kigge frem, bilerne har stået i garage hele vinteren og det er tid til at gøre dem klar til foråret og den nye sæson. Men hvordan gør man? Hvad skal man bruge? Skal den i vaskehal eller skal jeg gøre det selv?

Vi har fået et tip om, at Lomax i øjeblikket sælger ud. De har restsalg på f.eks en højtryksrenser fra Kärcher, som du kan bruge til at spule bilen ren med. Det er en letvægtsmodel, som gør det ekstra nemt at bruge den til at vaske bilen hjemme i indkørslen. Du kan selvfølgelig også bruge den til andet end bilen, f.eks cyklen, havemøbler eller terrassen.

Lomax Tilbud til forårsklargøringen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den her model vejer 8 kilo, og har et max vandforbrug på 360 liter i timen og så bruger den 1400W. Normalprisen er næsten 1.400 kroner, men netop nu sparer du 600 kroner på den, så den koster under en tusse! Du finder modellen her.

Lomax har selvfølgelig også andre produkter, men tilbuddet på netop denne vil vi lige gøre jer opmærksomme på. Så ud og køb ind, så bilen kan være klar til sommeren!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!