Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Til DTC race på FDM Jyllandsringen

Kom med til race på Jyllandsringen

 

Til DTC race på FDM Jyllandsringen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Lidt historie omkring DTC
Danish Touringcar Championship (DTC) er en dansk løbsserie, inden for motorsport, der startede i 1998. Men i 2009 faldt deltagelsen dramatisk

Så i 2011 blev Danish Touringcar Championship lagt sammen med Swedish Touringcar Championship, og til sammen blev det kaldt for Scandinavian Touringcar Championship. Serien blev oprettet, for at gøre det nemmere for danske kørere at deltage, men desværre var der ingen danske kørere der havde en hel sæson i 2011.
Elgaard oprettede Camaro Cup
Dette fik Peter Elgaard, i 2012, til at oprette en dansk Camaro Cup. I denne serie skal alle biler være identiske. Det er med til at gøre det hele mere økonomisk for kørerne. Dette medførte også at Danish Touringcar Championship, skiftede navn til Danish Thundersport Championship (DTC).

 

Selve dagen
Søndag d. 26/8 2012 blev fjerde runde af DTC kørt på FDM Jyllandsringen. John Nielsen (Team Polar Seafood Racing) vandt 1. pladsen på selve dagen.

Casper Elgaard (STARK Racing) vandt 2. pladsen, og Jens Edman vandt 3. pladsen.
Casper Elgaard lå ellers på første pladsen i 2. heat, men blev tildelt en straf for at påkøre Jens Edman.

 

Jens Edman udtaler:
”Casper var helt uforskyldt i episoden, og han burde ikke have fået en straf for det”.

”Det var min skyld, at Casper påkørte mig. Jeg missede et gearskifte, og ramte ned i 1. gear i stedet for 3. og derfor ramte Casper mig.”

Pro-Street.dk har snakket med Casper Elgaard efter løbet og han udtaler:
”Jeg er meget skuffet og ked af det over dommerens kendelse, ikke mindst på mit holds, men også på de folk som vi havde inviteret ,og vores sponsoeres vegne. Vi, og mig selv inklusiv, er kommet for at vinde DTC, og med lidt held og ikke flere straffe håber vi på at det lykkes”

 

Flere løb i vente
Løbet på FDM Jyllandsringen, til GP Danmark, markerede kampen om DTC mesterskabet 2012, som er kommet ind i sin sidste fase af sæsonen. De sidste to løb, kommer henholdsvis til at forgå weekenden i uge 37 på Ring Djursland, og igen i weekenden i uge 39 på FDM Jyllandsringen.
Kampen om sejren
Der er to løb tilbage i sæsonen, og det betyder at de fire kørere der er øverst på point listen, alle har en chance for at vinde det samlede klassement for hele 2012, med kun 30 point der skiller dem.

 

Toplisten er:
Jan Magnussen, (Fukamoni Racing nr. 23), med 141 point,
Casper Elgaard, (STARK Racing nr. 5), med 121 point,
Dennis Lind, (ingen sponsor nr. 60), med 118 point,
John Nielsen, (Team Polar Seafood Racing nr. 61), med 111 point.

Har du lyst til at følge mere med i DTC, så kan du finde mere information på.: www.DTC-net.dk

 

[nggallery id=692]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.