fbpx

“The Stig” skudt i USA

En af de første regler man lærer som barn er, at man aldrig stikker sine venner i ryggen. “The Stig” vidste desværre ikke dette, da han i efteråret afslørede sig selv. Clarkson, May og Hammond gjorde det derfor af med “The Stig”.

“The Stig” skudt i USA, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvordan ville du have det, hvis en af dine bedste venner stak dig i ryggen fordi han fik for lidt opmærksomhed? Dette var desværre hvad “The Stig” gjorde over for Top Gear og de tre hovedpersoner i showet. Efterfølgende blev “The Stig” smidt af showet. Men da Clarkson, May og Hammond var i USA for at teste Ferrari 458 Italia, Mercedes-Benz SLS AMG og Porsche 911 GT3 RS.

En af udfordringerne som de bliver stillet i USA, er hvilken en af de tre modeller, der er bedst til “drive by shooting”. De får selv lov til at vælge hvem/hvad de vil forsøge at ramme. Gennem hele afsnittet kan man mærke at de er godt brændt inde i forhold til det svigt, deres tidligere gode kollega gjorde. “The Stig” bliver derfor målet. Dog kun i form af en pap figur.

LÆS OGSÅ:
Vedligeholdelse af bilen - sådan gør du

7. afsnit i sæson 15 får ikke for lidt, hvor du får lov til at se hvor NASCAR blev skabt, den amerikanske udgave af Nürburgring, og hvordan man kører Drag Race inde midt på Manhattan i New York.

Næste juleafsnit får drengene en dyst hvor de skal køre fra Irak til Betlehem. Du kan se det på BBC Two d. 26./12. kl. 21.00 dansk tid. Hertil melder Top Gear også en sæson 16 klar til 2011. Så glæd dig til det nye år hvor Top Gear vil være tilbage igen med flere test af modeller som Ford Focus RS500, Zonda R og Skoda Yeti.

“The Stig” skudt i USA, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Nedenfor kan du se hele afsnit 7 hvor Top Gear tager til USA på Road Trip. Men skynd dig, den bliver nok snart fjernet fra YouTube.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.