fbpx

Test Drive Unlimited 2 kommer snart!

For fire år siden udkom det første Test Drive Unlimited fra spil producenten Eden Studios, et spil der vendte op og ned på hvad man kender et bilspil for at være. Her kunne du drøne rundt i de fedeste superbiler på Hawaii på et kæmpe stort areal af veje og byer. Snart kommer Test Drive Unlimited 2 – og det bliver endnu vildere!

Test Drive Unlimited 2 kommer snart!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Udgivelsen er lige på trapperne
Der er i skrevne stund 44 dage tilbage til at spillet bliver udgivet i USA. Det er i hvert fald hvad man forventer. Udgivelsesdagen for næste generation af Test Drive Unlimited 2, er sat til at være den 22 september 2010.
Hvor vi slap det første Test Drive Unlimited på Hawaii, med hurtige og fede biler, luksus villa’er og et liv i sus og dus, overtager Test Drive Unlimited 2 hvor historien endte. Spillet er rykket til Ibiza denne gang, hvor at Eden Studios har udviddet vejnettet med hele 2.5 gange størrelsen fra TDU 1!
Test Drive Unlimited 2 kommer snart!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Ibiza
Eden Studios har valgt Ibiza i denne omgang, da der er flere muligheder i dette sted. Nu er det muligt at tage til vilde strandfester, tage en cruiser i de smukke klippeområder eller vise slæden frem i de moderne bymiljøer.
Man vil som noget nyt kunne samarbejde med en anden spiller, i delen Co-op. Det kan man blandt andet gøre ved at den ene kan være kortlæser, mens den anden føre bilen gennem banerne, med råd fra oplæseren – lige som i rally. Men man kan selvfølgelig også bare vælge at trille rundt i gaderne til man finder en værdig modstander, og så dyste om et gadeløb eller andet, og i multiplayer-lobbyen er der mulighed for at se andre spillers indkøbsvaner.
Test Drive Unlimited 2 kommer snart!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Pas på træerne
Hvis du gerne vil beholde din bil i flot stand, er det meget vigtigt at du ikke kører med hovedet under armen. For gør du det og kommer ud i skred, så vil bilen krølle grundet det nye crash-system der gør at bilerne kan blive skadet. Derfor er der også rig mulighed for at rette buler, lakere og reparer på bilen, lidt som vi kender det fra det gamle og meget populære spil Redline Street Legal Racing, som desværre aldrig blev til så meget trods en fantastisk grundform.

Bliv rig på erfaring
Der vil også være mulighed for at kunne optjene såkaldte erfaringspoints, som sker på fire måder. Du kan enten hente point ved at køre som en sindsyg, blive jagtet af politiet, deltage i sociale begivenheder eller bare noget så simpelt – undgå skader på bilen.
Er du med i en klub, kan klubben indhente sponsorater og pimpe deres klubhus, ligesom der også er rig mulighed for at kunne tune på sin bil.
Test Drive Unlimited 2 kommer snart!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Udkommer til det meste
Spillet er som sagt planlagt til at blive udgivet i USA den 22 september, dagen efter kommer det til Australien og den 24 september kan vi finde det i de danske butikker, når spillet rammer Europa.
Spillet kommer til både PC, Playstation 3 samt Xbox 360 og til efteråret kan vi se resultatet af det hårde arbejde fra Eden Studios. Der pusles i øjeblikket på de sidste detaljer, som online funktioner og småting der jo alt sammen er med til at gøre et spil så unikt som det skal være, for at skille sig ud i mængden.
Se meget mere til spillet allerede nu, på hjemmesiden http://www.testdriveunlimited2.com/.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.